دلیل لرزش صفحه گوشی چیست؟

علت لرزش صفحه گوشی

علت لرزش صفحه گوشی می‌تواند به موارد مختلفی مربوط باشد. در واقع مشکل لرزش یا پرپر زدن صفحه گوشی از جمله مشکلاتی است که کاربران زیادی با آن مواجه می‌شوند. که معمولاً در برخی از گوشی‌ها این مشکل بیشتر است. در این مقاله قصد داریم که علت پرپر زدن صفحه گوشی سامسونگ و سایر گوشی‌های برندهای دیگر را بررسی کنیم تا کاربران تلفن همراه بتوانند با آگاهی بیشتر از تلفن خود استفاده کنند و وقتی که با این مشکل مواجه شدند اقدامات موثر را در جهت رفع این مشکل انجام دهند.

دلیل لرزش صفحه گوشی چیست؟

دلیل لرزش صفحه گوشی فقط به یک مورد مربوط نمی‌شود بلکه می‌تواند دلایل متعدد داشته باشد. که در هر گوشی متفاوت است. برای مثال لرزش صفحه گوشی شیائومی کاملاً دلیلی متفاوت نسبت به لرزش صفحه گوشی سامسونگ خواهد داشت.

 

علت لرزش صفحه گوشی چیه؟

 

در صورتی که علت لرزش صفحه گوشی شما، سخت‌افزاری و مربوط به مشکلات نمایشگر آن باشد، می‌توانید با انجام اقدامات مختلف از جمله تعویض گلس گوشی یا مراجعه به تعمیرگاه‌های تخصصی این مشکل را حل کنید. در ادامه علل و عوامل ایجاد کننده لرزش روی صفحه نمایش گوشی را بررسی می‌کنیم.

  • عدم هماهنگی پردازنده گرافیکی و cpu

مهمترین دلیل لرزش صفحه گوشی هماهنگ نبودن پردازنده گرافیکی سی پی یو است. برای حل این مشکل می‌توانید به یکی از تعمیرگاه‌های تخصصی مراجعه کنید. زیرا نمی‌توان به راحتی این مشکل را در خانه و بدون تخصص حل کرد. سپردن این کار به دست فرد متخصص موجب می‌شود که روند حل مشکل گوشی با سرعت بیشتر و بدون چالش خاصی پیش برود.

  • آب خوردگی یا خیس شدن گوشی

یکی دیگر از مهم‌ترین مواردی که می‌تواند علت پرش صفحه گوشی به شمار بیاید آب خوردگی یا خیس شدن صفحه گوشی است. اگر به هر دلیلی موبایل شما خیس شود مشکلات زیادی برای آن پیش می‌آید که یکی از مهم‌ترین مشکلات مربوط به نمایشگر و لرزش صفحه نمایش گوشی است.

اگر میزان آب وارده به گوشی زیاد نباشد می‌توان بّعد از مدتی مشکل را با راه حل‌های مختلف از جمله سشوار و خشک کردن گوشی حل کرد. اما متاسفانه در اکثر موارد آب زیادی به ال‌سی‌دی تلفن همراه وارد می‌شود که در این موقعیت باید به تعمیرگاه تخصصی جهت تعمیر گوشی آب خورده مراّجعه شود و در اکثر موارد هم ال‌سی‌دی نیاز به تعویض پیدا می‌کند.

  • مشکلات مربوط به آی سی لایت

آی سی مدار مجتمع در تلفن همراه بوده و آی سی لایت یا همان مدار لایت گوشی قسمت مشخصی از گوشی را مدیریت می‌کند. به همین منظور آی سی‌ها به دسته‌های مختلف تقسیم می‌شوند که هر یک مسئولیت خاص خود را دارند.

مشکلات مربوط به آی سی لایت

 آی سی لایت یا همان مدار لایت گوشی روی برد گوشی قرار می‌گیرد و به صورت مستقیم با نمایشگر گوشی ارتباط دارد. اگر ضربه‌ای به گوشی وارد شود آی سی لایت با مشکل مواجه شده و در نهایت با قطع شدن نور یا پرش صفحه نمایش مواجه خواهید شد. بسیاری از کاربران بعد از مواجهه با خرابی آی سی شارژ فکر می‌کنند که باتری تلفن همراه آن‌ها دچار مشکل شده است. فارغ از اینکه علت لرزش صفحه گوشی آسیب دیدگی آی سی شارژ بوده و این مشکل فقط تحت نظر افراد متخصص و در تعمیرگاه قابلیت حل شدن دارد.

  • مشکلات نرم افزاری و راه اندازی از طریق safe mode

گاهی اوقات برخی از برنامه‌هایی در تلفن همراه نصب می‌شوند که ممکن است کیفیت بالایی نداشته باشند یا حاوی ویروس‌های مخرب باشند که این مسئله به خودی خود پرش صفحه موبایل را به همراه خواهد داشت. در اکثر موارد هم کاربران با نصب برنامه‌های مخرب با این اتفاق مواجه می‌شوند.

مشکلات نرم افزاری و راه اندازی از طریق safe mode

شما می‌توانید قابلیت safe mode یا حالت امن را در تلفن همراه خود روشن کنید. در این حالت همه برنامه‌های نصب شده غیر فعال می‌شوند و وقتی که برنامه‌ها خاموش باشند شما می‌توانید گوشی را چک کرده و در صورتی که ایراد برطرف شود متوجه خواهید شد که علت لرزش صفحه گوشی به یکی از همان برنامه‌های نصب شده در تلفن همراه بستگی دارد.

روش های حل مشکل پرپر زدن صفحه گوشی

برای حل مشکل پرپر زدن صفحه گوشی هم راه‌های زیادی وجود دارد که با توجه به نوع مشکل، می‌توانید هر یک از این راه‌ها را امتحان کنید این راه‌ها به شرح زیر هستند.

  • حذف اپلیکیشن‌‌های مخرب

متاسفانه دانلود از مراجع غیر معتبر باعث ورود اپلیکیشن‌های مخرب به داخل تلفن‌های همراه می‌شود که می‌تواند مشکلات زیادی را به بار بیاورد. یکی از همین مشکلات لرزیدن صفحه تلفن همراه است. اولین اقدام برای رفع علت لرزش صفحه گوشی این است که این برنامه‌های مخرب را حذف کنید تا هرگونه آلودگی و ویروس از گوشی شما خارج شود.

  • گرم کردن صفحه نمایش موبایل

دومین اقدامی که در این راستا باید انجام دهید گرم کردن صفحه نمایش گوشی و در نتیجه تحریک آی سی لایت است. وقتی که گوشی شما ضربه بخورد آسی‌های گوشی دچار مشکل خواهند شد و نمایشگر هم می‌تواند دچار لرزش و چشمک زدن شود.

گرم کردن صفحه نمایش موبایل

 در این موقعیت می‌توان چند روز نمایشگر گوشی را گرم نگه داشت تا آی سی‌های صفحه نمایش از وضعیت نیم سوز خارج شوند. جهت گرم کردن هم تا چند روز نور صفحه تلفن همراه تا آخر زیاد باشد و به هیچ عنوان کاهش پیدا نکند. تا زمان حل شدن مشکل باید این اقدامات را انجام دهید. اگر بعد از چند روز مشکل پابرجا ماند می‌توانید گوشی خود را به یک تعمیرکار متخصص نشان دهید.

  • ریست فکتوری

آخرین راهکاری که در جهت رفع مشکل لرزش صفحه نمایش می‌توان انجام داد ریست فکتوری است. در واقع وقتی که علت لرزش صفحه گوشی نرم‌افزاری باشد با ریست فکتوری مشکل حل می‌شود. زیرا انجام ریست فکتوری به معنی بازگرداندن گوشی به تنظیمات کارخانه خواهد بود.

البته انجام این اقدام باعث حذف تمام داده‌ها و اطلاعات موجود در تلفن همراه شما خواهد شد. پس اگر دوست ندارید که اطلاعات شما حذف شوند قبل از انجام این کار حتماً یک بکاپ از تمام فایل‌ها و اطلاعات موجود در تلفن همراه بگیرید. گرفتن بکاپ از اطلاعات گوشی باعث می‌شود که بعد از انجام ریست فکتوری بتوانید مجدداً این اطلاعات را بازیابی کنید و به همه آن‌ها دسترسی داشته باشید.

  • تعمیر یا تعویض صفحه ال سی دل موبایل

در صورتی که با هیچ یک از راه‌های بالا مشکل پرش صفحه نمایش تلفن همراه شما حل نشد، قطعاً باید به سراغ مرکز تعمیرات گوشی یا تعویض صفحه ال‌سی‌دی موبایل بروید. که انجام این کار در حیطه تخصصی شما نیست و باید کار را به شخص متخصص بسپارید.

 اگر آسیب دیدگی ال‌سی‌دی تلفن همراه شما احتیاج به ترمیم داشت می‌توان فرایند تعمیر را با موفقیت انجام داد. اما اگر ال سی دی قابلیت ترمیم هم نداشت تنها راه حل موجود تعویض آن بوده که معمولاً هزینه زیادی هم دارد.

 هنگام تعویض ال سی دی حتماً به این نکته دقت داشته باشید که یک ال‌سی‌دی اورجینال و اصل روی گوشی شما قرار بگیرد. زیرا ال‌سی‌دی‌های فیک مشکلات متعدد زیادی را به بار می‌آورند.

کلام آخر

یکی از مشکلات شایع برای تلفن‌های همراه به ویژه تلفن‌های هوشمند، پرش صفحه نمایش آن است. که در این محتوا به طور کامل علت لرزش صفحه گوشی را بررسی کردیم. تا دارندگان تلفن‌های همراه هوشمند وقتی که با این مشکل مواجه شدند علت بروز آن و راه رفع آن را بلد باشند و بتوانند به بهترین شکل ممکن از پس این مشکل بر بیایند. باز هم تاکید می‌کنیم در صورتی که اقدامات ذکر شده در این محتوا برای شما کارساز نبود تلفن همراه خود را به یک تعمیرکار تخصصی نشان دهید.

مقالات مرتبط

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب