علت سرعت پایین شارژ گوشی

علت سرعت پایین شارژ گوشی

آن دسته از مشکلاتی که بسیاری از افراد با آن روبه‌رو هستند تخلیه سریع باتری گوشی آن‌ها است. در برخی موارد ممکن است گوشی خیلی دیر شارژ شود یا اینکه صفحه نمایش علامت شارژ شدن را نشان دهد؛ اما اگر گوشی شارژ نشود شما باید دنبال علت بگردید. علت کند شدن سرعت شارژ گوشی و کاهش سرعت شارژ گوشی می‌تواند به موارد زیادی ارتباط داشته باشد که ما در ادامه تلاش کردیم همه نکات و دلایل را به شما توضیح دهیم.

 1.علت کند شدن سرعت شارژ گوشی: کابل و شارژرهای فیک

هنگامی که شارژ شدن گوشی شما به کندی انجام شود بهتر است با یک کابل یا آداپتور سالم و مشابه آن را چک کنید اگر این مشکل رفع نشود پیشنهاد می‌کنیم کابل شارژ یا آداپتور جدید و با کیفیت خریداری کنید. به عنوان مثال آداپتوری که تهیه می‌کنید باید ولتاژ، آمپر و توان خروجی مشابهی با گوشی شما داشته باشد؛ چراکه اگر این مقدار کمتر باشد سرعت شارژ کاهش پیدا می‌کند و در صورتی که توان آن بالاتر باشد موجب آسیب دیدن باتری می‌شود. به این نکته توجه کنید که زمان خرید لوازم جانبی همچون کابل شارژ و آداپتور، برندهای معتبری را خریداری کنید که نه زود خراب شوند و نه به گوشی شما آسیب وارد کنند‌.

2.علت دیر شارژ شدن گوشی: استفاده از گوشی هنگام شارژ شدن

از دیگر علت دیر شارژ شدن گوشی می‌توان به استفاده از گوشی هنگام شارژ شدن اشاره کرد. کار کردن با گوشی در حین شارژ، مدت زمان شارژ شدن آن را افزایش می‌دهد و باید زمان بیشتری سپری کنید. علاوه بر افزایش مدت زمان شارژ، گرمای بیشتری نیز تولید می‌شود و ممکن است به باتری آسیب وارد شود. از همین رو توصیه می‌شود که در زمان شارژ مگر در موارد ضروری با گوشی کار نکنید. برای کاهش گرمای تولید شده می‌توان قاب را از روی گوشی برداشت تا فشار کمتری به گوشی وارد شده و سرعت شارژ هم افزایش پیدا کند.

استفاده از گوشی هنگام شارژ شدن

3.کاهش سرعت شارژ گوشی: مشکلات پورت شارژ

مشکلات پورت شارژ از دیگر مشکلاتی است که می‌تواند تاثیر بسزایی در کاهش سرعت شارژ گوشی داشته باشد. مثلا در برخی موارد که گوشی شارژ نمی‌شود ممکن است گرد و غبار در زمان حمل گوشی داخل فضای پورت وارد شده و به یکی از پین‌های داخل آن آسیب رسانده باشد که اتصالات به درستی برقرار نمی‌شود. چنانچه تنها مشکل در انباشته شدن گرد و خاک داخل پورت باشد می‌توان با استفاده از مسواک‌های آنتی استاتیک یا دستمال کاغذی خشک داخل آن را تمیز کرد؛ اما در صورتی که پین‌های پورت آسیب دیده باشند لازم است تعمیرات موبایل صورت گیرد. در صورتی که نیاز به تعمیرات موبایل دارید متخصصان ما در فیکس ۱۱۵ به شما کمک خواهند کرد.

مشکلات پورت شارژ

4.علت سرعت پایین شارژ گوشی: مشکلات نرم افزاری

در بیشتر موارد زمانی که بروزرسانی گوشی بالا می‌آید، در قسمت توضیحات آن اطلاعاتی درباره رابطه با اضافه شدن قابلیت‌هایی همچون صرفه‌جویی در انرژی باتری و افزایش سرعت شارژ ذکر شده است. با آپدیت گوشی این قابلیت‌ها به موبایل شما اضافه می‌شود. به علاوه ممکن است با بهینه شدن برنامه‌های دیگر نیز مشکل دیر شارژ شدن گوشی شما حل شود. اگر که گوشی شما قدیمی است و مدت‌هاست که آن را بروزرسانی نکرده‌اید می‌توانید با ریست فکتوری گوشی یا تنظیمات کارخانه، برنامه‌های مصرف بالا و موارد اضافی را از روی گوشی خود حذف کنید.

 

مشکلات نرم افزاری

5.برنامه‌ های فعال در پس ‌زمینه

برنامه‌هایی که در پس‌زمینه شما فعال هستند می‌توانند روی مصرف باتری تاثیر گذار باشند. این برنامه‌های فعال حتی در زمان شارژ گوشی نیز از انرژی باتری استفاده می‌کنند؛ به همین خاطر گوشی شما در مدت زمان بیشتری شارژ می‌شود. برای تسریع در سرعت شارژ باتری بهتر است گوشی را در حالت پرواز قرار داده تا هم از وای فای و نت همراه استفاده نشود و هم اعلان‌ها دریافت نشوند.

برنامه‌ های فعال در پس ‌زمینه

 

6.استفاده از لپ تاپ و کامپیوتر برای شارژ کردن گوشی

تنها برخی از پورت‌های لپ‌تاپ و کامپیوترها برای شارژ کردن گوشی مناسب هستند و می‌توانند جریان کافی را برای شارژ گوشی تامین کنند. استفاده از لپ تاپ و کامپیوتر برای شارژ کردن گوشی برای زمانی است که دسترسی به آداپتور یا پریز برق نداشته باشید و برای این کار بهتر است کابل را به پورتی متصل کنید که توانی برای جریان خروجی بالا داشته باشد. البته گفتنی است که این کار با لپ‌تاپ‌های قدیمی مقدور نیست.

استفاده از کامپیوتر برای شارژ کردن گوشی

 

7.مشکل در پریز برق یا چند راهی

زمانی که همه موارد گفته شده را امتحان کردید و باز با مشکل مواجه شدید احتمالا مشکل از پریز یا چندراهی برق باشد. همچنین قدیمی بودن برق کشی خانه می‌تواند نوسان جریان و ولتاژ را با مشکل روبه‌رو کند.

8.علت پایین آمدن سرعت شارژ گوشی: مشکل باتری

مشکل باتری نیز از موارد اصلی در دیر شارژ شدن گوشی است. باتری‌ها بعد از مدتی دیگر آن کارایی اولیه را ندارند و دچار خرابی می‌شوند. زمانی که ایراد از همه موارد گفته شده نباشد بهتر است که از سلامت باتری اطمینان حاصل شود. در صورتی که مشکل از باتری باشد و باید تعمیر باتری گوشی انجام شود. تعمیر باتری موبایل نیاز به دانش تخصصی دارد که می‌توانید از کارشناسان ما در فیکس ۱۱۵ راهنمایی‌های لازم را دریافت کنید.

مشکل باتری

9.اختلال در عملکرد آداپتور

خرابی آداپتور شارژر نیز می‌تواند علت پایین آمدن سرعت شارژ گوشی باشد. خرابی این آداپتورهای شارژر بیشتر بر اثر ضربه و فشار وارده به آن‌ها است. در این موارد تعویض آداپتور می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

10.قدیمی بودن گوشی‌

شاید تا به الان به این موضوع فکر نکرده باشید که قدیمی بودن گوشی می‌تواند روی سرعت شارژ آن تاثیر بگذارد. به عنوان مثال گوشی‌های هوشمند جدید پردازنده‌هایی برای نگهداری شارژ بالا دارند و همچنین بیشتر آن‌ها از فناوری شارژ سریع نیز پشتیبانی می‌کنند. گوشی‌ها نیز همچون دیگر وسایل الکتریکی بعد از مدتی مستهلک می‌شوند و آن کارایی اولیه خود را از دست می‌دهند. از همین رو برای جلوگیری از این مشکل یعنی قدیمی بودن گوشی باید به فکر یک گوشی جدید و بروز باشید.

11.مشکل از صفحه نمایش

بیشتر کاربران گوشی‌های هوشمند نمی‌دانند که اصلی‌ترین عامل تخلیه شارژ باتری گوشی آن‌ها می‌تواند صفحه نمایش پر زرق و برق و شلوغ آن‌ها باشد. همچنین تماشای یک فیلم با رزولوشن بالا در یوتیوب می‌تواند بر روی تخلیه سریع باتری و دیر شارژ شدن آن موثر باشد. برای کنار گذاشتن این مشکلات و عادات نادرست بهتر است به جای اینکه به فکر تعمیر گوشی باشید روش کار با آن را تغییر دهید.

کلام پایانی

همانطور که مطالعه کردید در این مقاله سعی ما بر این بود تا احتمالات و علت سرعت پایین شارژ گوشی را برای شما شرح دهیم. مواردی از شایع‌ترین علل‌های این مشکل گفته شد که با رعایت این نکات بتوانید به سرعت شارژ گوشی خود جان ببخشید و همچنین با چک کردن هر قسمت از آن دلیل اصلی دیر شارژ شدن آن را بفهمید.

در صورتی که همچنان مشکل شما حل نشده است و یا سوالی در این زمینه دارید، می‌توانید در بخش کامنت‌ها با ما و دیگر مخاطبان فیکس ۱۱۵ در میان بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخگوی شما خواهند بود.

مقالات مرتبط

تعمیر دوربین گوشی

تعمیر دوربین گوشی

تعمیر دوربین گوشی مانند دیگر مشکلات سخت ‌افزاری در اغلب موارد سخت‌تر از مشکلات نرم افزاری است. خرابی دوربین با مشکلاتی چون نورپردازی نامناسب، فوکوس

مطالعه مطلب

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب