علت کارنکردن تاچ تبلت

علت کار نکردن تاچ تبلت

کار نکردن تاچ تبلت می­تواند دلایل مختلفی داشته باشد. از بارزترین دلایل کارنکردن تاچ تبلت می­توان به پرشدن فضا، مشکلات سخت افزاری، ترک و خطوط روی صفحه، برخورد صفحه با آب، جابجایی دیجیزایتر، متصل نبودن دیجیزایتر به مادربرد، مشکلات نرم افزاری و … اشاره داشت. هر کدام از این موارد می­توانند علت کارنکردن تاچ تبلت باشند.

علت کار نکردن تاچ تبلت چیست؟

کار نکردن تاچ تبلت می‌تواند دلایل متعددی داشته باشد. وقتی که با این مشکل مواجه شده‌اید باید سعی کنید که با مراجعه به یک مرجع تخصصی برای تعمیرات تبلت اقدام داشته باشید. معمولاً کار نکردن تاچ تبلت ویندوزی یا تبلت اندرویدی به علت مشکلات نرم افزاری یا مشکلات سخت‌افزاری و خرابی قطعات می‌باشد. هر کدام از این مشکلات هم راه حل خاص خود را دارند که در ادامه به تفصیل هر یک را توضیح خواهیم داد.

از آنجایی که تاچ بخشی از نمایشگر بوده و هر فشار یا ضربه می‌تواند عملکرد آن را مختل کند، در نتیجه خوردن ضربه به صفحه نمایش تبلت یا نوسانات برق یا آب خوردن صفحه تاچ اسکرین همه و همه می‌توانند باعث از کار افتادن تاچ تبلت شوند. در برخی از موارد پر شدن حافظه، ویروسی شدن تبلت یا به هم ریختن تنظیمات تبلت هم می‌توانند باعث ایجاد مشکل در تاچ شوند. تعمیر تبلت لنوو و یا هر برند دیگری می­تواند قلق خاص خود را داشته باشد.

راه‌های رفع مشکل کار نکردن تاچ تبلت را بشناسید!

همانطور که اشاره شد دلایل کار نکردن صفحه نمایش تبلت متعدد هستند. اکنون قصد داریم که بررسی کنیم برای رفع این مشکل باید چه اقداماتی انجام داد تا بتوان این مشکل را در مدت زمان کوتاه حل کرد. سعی کنید تمام این راه‌ها را امتحان کنید، تا در نهایت مشکل تبلت خود را به نحو احسن حل کنید. برای تعمیر تبلت ایسوس و یا برندهای نیز می­توان این روش­ها را امتحان کرد. البته برخی از راه‌های زیر هم نیازمند به نیروی متخصص و تعمیرکار هستند.

خالی کردن حافظه تبلت

یکی از مشکلات نرم افزاری برای کار نکردن تاچ تبلت ویندوزی پر بودن حافظه می‌باشد. به همین منظور بهتر است که برای خالی کردن حافظه تبلت اقدام داشته باشید و از قسمت تنظیمات حافظه کش تمام اپلیکیشن‌ها را پاک کنید تا رم تبلت خالی شود، همینطور دچار هنگ یا مشکلاتی مانند کار نکردن صفحه نمایش تبلت نشود.

 

خالی کردن حافظه تبلت

 

ریست کردن تبلت

یکی از دلایل کار نکردن صفحه نمایش تبلت می‌تواند به هم خوردن تنظیمات آن باشد و در همین راستا می‌توانید تبلت خود را ریست کنید. ریست کردن تبلت موجب بسته شدن همه برنامه‌ها و پردازش‌ها شده و شاید مشکل کار نکردن صفحه نمایش تبلت را حل کند.

در آوردن سیم کارت و کارت حافظه تبلت

شاید یکی از دلایل از کار افتادن تاچ تبلت به سیم کارت یا کارت حافظه بستگی داشته باشد. اگر تبلت خود را ریست کردید و حافظه آن را هم خالی کردید اما همچنان این مشکل پابرجا است، پیشنهاد می‌کنیم سیم کارت و کارت حافظه را از دستگاه خارج کنید و تبلت را بدون آن‌ها روشن کنید. اگر مشکل حل شد یعنی باید به سراغ عیب یابی سیم کارت و کارت حافظه بروید، اما اگر مشکل حل نشد بایستی دیگر روش‌های حل مشکل کار نکردن تاچ تبلت را امتحان کنید.

کالیبره کردن لمس صفحه نمایش

گاهی اوقات برای رفع مشکل کار نکردن تاچ تبلت ویندوزی باید صفحه نمایش را کالیبره کنید. نرم افزارهایی برای انجام این کار وجود دارند که به کالیبره کردن نمایشگر کمک می‌کنند و باعث ارتقاء عملکرد تاچ تبلت می‌شوند. اما این راه حل به هیچ عنوان ریشه‌ای نیست و باعث حل قطعی این مشکل نخواهد شد.

 

کالیبره کردن لمس صفحه نمایش

 

ریست فکتوری تبلت

اگر مشکل کار نکردن لمس تبلت شما نرم افزاری باشد، ریست فکتوری آخرین راه حلی است که می‌توانید به سراغ آن بروید. دقت داشته باشید که انجام این کار تمام اطلاعات و تنظیمات قبلی تبلت شما را پاک کرده و تبلت را مانند روز اول به شما تحویل می‌دهد. پس قبل از ریست فکتوری از تمام فایل‌های مهم خود بکاپ بگیرید تا دچار مشکل و چالش جدیدی نشوید.

تعمیر و تعویض نمایشگر تبلت

اگر علت کار نکردن تاچ اسکرین تبلت شما سخت‌افزاری باشد، باید به سراغ تعمیر یا تعویض آن بروید. در اکثر موارد کار نکردن صفحه نمایش تبلت به علت خرابی ال سی دی و اجزای داخلی آن می‌باشد.

برای مثال اگر ال سی دی تبلت بشکند از کار می‌افتد یا حتی وارد شدن فشار به نمایشگر باعث از کار افتادگی آن خواهد شد. در همین راستا کمک گرفتن از یک تعمیرکار ماهر، برای یافتن علت کار نکردن تاچ اسکرین تبلت و حل این مشکل می‌تواند بسیار مفید باشد. شما می‌توانید از مجموعه فیکس ۱۱۵ برای عیب یابی و حل مشکلات مربوط به لمس تبلت خود کمک بگیرید.

 

نشانه‌ های خرابی تاچ تبلت

نشانه‌های متعددی وجود دارند که شناسایی آن‌‌ها می‌تواند دلایل از کار افتادن تاچ تبلت را برای شما روشن کند. برخی از این نشانه‌ها عبارتند از:

  • استفاده از اپلیکیشن‌های ناسازگار با تبلت که برای دستگاه مضر هستند.
  • ضربه خوردن تبلت به ویژه آسیب فیزیکی به صفحه نمایش و ال سی دی که باعث شکستگی و آسیب می‌شوند و قاعدتا ایجاد مشکل در تاچ را به دنبال خواهند داشت.
  • مشکلات مربوط به ویروسی شدن تبلت
  • ارورهای سیستمی
  • وارد شدن فشار زیاد به سطح تبلت
  • خیس شدن و آب خوردگی تبلت، معمولا تبلت‌ها بعد از خیس شدن در اثر قطرات باران دچار مشکلات تاچ می‌شوند.
  • استفاده از تاچ و ال سی دی نامناسب برای تبلت، در صورتی که اقدام برای تعویض تاچ و ال سی دی تبلت دارید و از محصول نامرغوب استفاده کنید باید منتظر کار نکردن تاچ تبلت خود نیز باشید.
  • پاره شدن فلت تاچ زمانی رخ می‌دهد که یک فرد ناشی و بی‌تجربه تبلت را باز کند و اشتباهی به فلت تاچ و ال سی دی آسیب بزند که این موضوع تاچ تبلت را از کار می‌اندازد.

 

نشانه‌ های خرابی تاچ تبلت

 

نحوه جلوگیری از خرابی تاچ تبلت

با شناسایی نشانه‌های خرابی تاچ تبلت می‌توانید برای جلوگیری از این موارد اقدام داشته باشید. تا در نهایت نحوه جلوگیری از خرابی تاچ تبلت را به بهترین شکل ممکن انجام دهید. به طور کلی باید سعی کنید که همواره حافظه تبلت خود را روی خط تعادل نگه داشته باشید و اجازه ندهید که حافظه بیش از اندازه پر شود تا تبلت شما هنگ کند. به هیچ عنوان نرم افزارهای سنگین و ناسازگار روی تبلت خود نصب نکنید تا باعث سنگین شدن تبلت و یا ویروسی شدن تبلت نشوید‌.

محافظت از تبلت در برابر گرد و غبار، آب، ضربه و فشار اقدام مهم دیگری است که به جلوگیری از آسیب به تاچ تبلت کمک می‌کند. سعی کنید که همیشه مراقب تبلت خود باشید و اجازه ندهید که تبلت تحت ضربه‌های سنگین فیزیکی قرار بگیرد و آسیب ببیند. در همین راستا استفاده از محافظ‌ها و قاب‌های مختلف می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد.

کلام پایانی

با شناخت عوامل موثر روی کار نکردن صفحه نمایش تبلت می‌توانید برای جلوگیری از هر یک از این عوامل اقدام داشته باشید، به بهترین شکل ممکن از تبلت خود محافظت کنید تا دچار آسیب نشود و صفحه تاچ آن هم از کار نیفتد. اما در صورت بروز هرگونه مشکل جهت انجام تعمیر تبلت خود می‌توانید روی مجموعه ما حساب ویژه‌ای باز کنید. قطعا تعمیر ال سی دی تبلت، نیازمند مهارت و تخصص بسیار بالا می‎‌باشد تا آسیب جدیدی، طی انجام تعمیر، به تبلت وارد نشود.

مقالات مرتبط

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب